Vino an de an in Statiunea Moneasa

statiunea moneasa

Statiunea Moneasa este singura stațiune montană din județul Arad și se află la poalele Munților Codru Moma care face parte din lantul Munților Apuseni.
Pe lângă aerul curat, mirosul padurilor si florilor din padure aici mai puteți găsi multă liniste și trasee turistice bine marcate pe care să vă plimbați în liniște și sa va bucurati de tot ce gasiti aici, de natura cu multimea padurilor si a apelor intalnite in aceasta zona .
In Moneasa, statiunea cu cel mai curat si cel mai bine ionizat aer din Romania, va puteti odihni trupul si sufletul și vă spun drept că de fiecare dată când vin aici ma simt excelent; merita sa incercati si voi.
Moneasa este o localitate transformata in statiune cu ajutorul aerului pur de la copacii si muntii care exista in preajma si a apelor termominerale si mezotermale din zona.
Pentru a va relaxa in Statiune ar fi bine sa va asigurati cateva zile in care sa aveti cazare in Moneasa. Aici in Moneasa, veti gasi diferite zone de agrement: Strandul cu apa mezotermala, Lacul din centrul statiunii unde va puteti plimba cu Hidrobicicletele , nuferi de munte care arata spledid, Cuptorul ,topitoria de fier cu o vechime de 200 de ani care este declarat monument istoric. Pestera Liliecilor , Cariera de Marmura, Izvorul Piatra cu Lapte, Grota Ursilor, Rezervatia de nuferi, Varful Izoi, Tinoasa, Cetatea Deznei toate acestea va invita sa le vedeti la Moneasa.
Pentru a avea timp sa vizitati toate obiectivele recomandate va propun sa cautati cazare Moneasa, la pensiuni Moneasa sau cazare la hoteluri Moneasa, sau la cabane din Moneasa, un loc de poposire pe care sa-l alegeti de pe www.CazareMoneasa.ro, portal on-line cu cele mai multe unitati de cazare din statiunea Moneasa.
Pentru cazare in Moneasa va recomand Hotel Parc Moneasa, un Hotel care va satisface cele mai rafinate gusturi, in cele 4 restaurante de care dispune, bucatari dintre cei mai buni, singurul Hotel Restaurant si centru SPA din statiune unde se pot tine diferite evenimente , restaurantele avand o capacitate intre 100 si 400 de locuri puteti organiza traininguri, simpozioane, conferinte cu o capacitate de 200-300 locuri. Tot in incinta hotelului Parc aveti un bar intim de noapte, 2 baruri si 3 terase si in spatele hotelului curge un rau cristalin de o frumusete rara, cand te trezesti te intampina susurul bland al apei si fosnetul frunzelor.
– Hotel Parc Moneasa, dispune de 79 de camere duble, cu grup social propriu si cu TV color in fiecare camera, 4 apartamente, sali pentru simpozioane, conferinte, bar intim , salon mic dejun, restaurant, bar de zi, terasa o baza moderna de tratament si piscina acoperita.
Inotodeauna cand doriti cateva zile de refacere, va recomand cu drag Statiunea Moneasa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*