Cazare Moneasa la Hotel Panoramic

hotel panoramic -cazare moneasa
Hotel Panoramic Moneasa

Cazare Moneasa la Hotel Panoramic, poate fi una dintre cele mai bune variante de cazare in Moneasa.
In statiunea turistica Moneasa, din judetul Arad, va puteti caza la unul dintre cele mai cautate hoteluri din zona Hotel Panoramic, clasificat la trei stele. Fiind asezat in mijlocul naturii, hotelul nostru va ofera o priveliste unica asupra imprejurimilor. Servicii complete pentru vacanta dvs., mancaruri delicioase romanesti si internationale, precum si numeroase surprize placute.
Pentru cazare la Moneasa, la Hotel Panoramic, puteti alege una dintre cele 14 camere duble de cazare, precum si din cele 7 camere triple si 2 apartamente. Absolut toate sunt dotate la cele mai bune standarde, avand televizor propriu, minibar, baie proprie si terasa. Restaurantul hotelului Panoramic are o capacitate generoasa de 100 de locuri, aici putand fi organziate inclusiv evenimente si petreceri.
Veti mai gasi la Hotel Panoramic si doua terase mari, o sala de conferinte, sala de fitness si una de biliard. Aici aveti asigurat si loc de parcare pentru masina dvs., pus la dispozitie in mod gratuit de hotelul nostru. Parcarea este pazita, ceea ce va scuteste de orice grija in legatura cu masina dvs.
Hotel Panoramic este o unitate de cazare complet noua, care a fost data in folosinta recent. Aici va puteti bucura de dotari noi, de curatenie, liniste si profesionalismul angajatilor nostri. Va puteti bucura si de piscina hotelului, de sauna si masaj, in cazul in care doriti servicii complete in timpul sederii dvs. aici. Pentru cazare Moneasa la Hotel Panoramic, o camera single costa 160 de lei, una de tip double avand pretul de 180 de lei.
Acelasi pret este mentinut si pentru un apartament, in timp ce o camera tripla are tariful de 220 de lei pe noapte. Noi va oferim o oaza de liniste in mijlocul naturii, tot ceea ce am pregatit aici pentru dvs. fiind amenajat la cele mai bune standarde in domeniu. E de ajuns sa ne vizitati o data si veti reveni aici cu placere de fiecare data cand treceti prin Moneasa.
Alegeti cazare la Hotel Panoramic , cand cautati cazare Moneasa.Va asteptam cu drag !