Festivalul Clatitelor Moneasa 2018

Festivalul Clatitelor Moneasa 2018

28.07.2018 – Festivalul Clatitelor Moneasa 2018.

Am tinut sa fiu prezent si eu la acest festival, „fascinat” intr-un fel de acest eveniment prezent in fiecare an in palmaresul evenimentelor din Moneasa.
Dar marele absent al acestei editii a festivalului clatitelor este chiar cel care la demarat – Teo Morar, care a disparut dintre noi, in urma unui infarct. Acest lucru poate fi motivul pentru numarul de turisti mai redus ca anii trecuti, alaturi de vremea ploioasa anuntata ?

Ma asteptam ca masinile parcate ale celor veniti pentru „Parada Clatitelor” sa ma intampine inca din localitatea Moneasa; dar nu s-au aratat decat dupa intrarea in statiune. Ce-i drept in Statiunea Moneasa, drumul principal care strabate Statiunea Moneasa de la un capat la altul, era plin de masini parcate, dar in statiune nu mi se parea ca au venit multi turisti in acest an. Nu m-am lamurit nici pana acum, cine a venit cu acele masini si unde erau turistii veniti cu ele.
In schimb comercianti …. plin de ei.O varianta poate fi ca aceste masini multe ar putea fi a comerciantilor veniti in statiune, cu acest prilej. Festivalul Clatitelor Moneasa 2018, a adus in statiune o multime de comercianti, unii chiar din Bucuresti. Pe aleea principala de langa Hotel Parc, de data asta era plin de comercianti. Daca in alti ani, comercaintii  erau doar in apropierea Hotelului Parc, acum era plina de comercinti, inca de la intrarea in Strand. Ba mai mult, acum era plin de comercianti si dincolo de paraul hotelului Parc, in partea dinspre padure. Foarte multi dintre ei, ofereau clatite, dar cel  putin unul oferea CLATITE URIASE.

Festivalul Clatitelor la Moneasa

Un pic de dezamagire se resimtea la toti comerciantii vizavi de putinii turisti veniti si asteptarile lor. Ceea ce am remarcat ca pozitiv, a fost dotarea comerciantilor. Dotare de top as putea zice. Puteti vedea in pozele de mai jos la ce ma refer. Diversitatea ofertei a fost alt lucru pozitiv, remarcat de mine. Majoritatea ofereau ca produs principal – clatite. Dar aveau o diversitate de clatite ; de la clatite simple, varianta cea mai ieftina, la clatite cu tot felul de gemuri naturale sau cu alte bunatati, de la preturi mici la preturi pe masura. In aceste zile cele mai castigate au fost unitatile de cazare din Moneasa. Nu putine unitati aveau un afis la intrare cu anuntul ca nu mai au locuri de cazare.
Vedeti mai jos o multime de oferte ale comecriantilor, pe care le-am surprins cu aparatul foto.Festivalul clatitelor ,  din fericire, va tine si maine 29.IULIE.2018, oportunitate pentru cei care nu au fost azi 28.07.2018, in prima zi a festivalului.
Vedeti ce unitati de cazare sunt gata sa ofere cazare in Moneasa, acum, dand click pe „vezi unitatile de cazare din Moneasa” de pe site-ul CazareMoneasa.ro .

Vezi imagini din Moneasa -28.07.2018

« 3 de 3 »

Vezi si alte imagini de la Festivalul Clatitelor Moneasa 2018

« 1 de 3 »

 

VEZI UNITATILE DE CAZARE DIN MONEASA