Hei lume! Veniti la Moneasa

vedere spre moneasa
vedere spre moneasa

Hai să vorbim un pic despre Moneasa

Factori naturali de exceptie alaturi de  numeroase unitati de cazare din Moneasa , va asteapta sa va ajute nervii si psihicul dumneavaostra, chiar in statiunea Moneasa. Clima si aerul ozonat , va vor oferi o relaxare uimitoare in doar cateva zile, daca veti reusi sa stati in statiune macar o saptamana.

Soseaua din Statiunea Moneasa
Statiunea Moneasa – soseaua principala

Linistea, aerul curat, lipsa de stres, verdeata padurilor dimprejur, semetia culmilor muntilor Codru Moma in a carei depresiune se afla statiune, sunt doar cateva motive sa va ganditi serios la o mini sau mare vacanta in Moneasa. O mica precizare in legatura cu muntii ; acesti munti Codru Moma, poate stiti poate nu stiti, fac parte din lantul muntilor Carpati, varianta Carpatii Orientali cu grupa de munti –
Muntii Apuseni.
Prin vaile muntilor Codru Moma curg numeroase ape, unele mai interesante decat altele. Cel putin 3 ape, invaluie statiunea moneasa cu susurul lor linistitor.
Prin Moneasa curge raul Moneasa, care mai jos se va uni cu apele Deznei si va forma raul Sebis.
Raul Moneasa la randul lui apare prin unirea apelor Tarsu si Saşa.
Dinspre Vila nr.1 curge pârâul termal Meghes, despre care o sa va spun multe lucruri interesante intr-un alt articol, daca vom mai avea ocazia.
In statiunea Moneasa, care este situata in comuna Moneasa, veti intalni oferte de cazare in moneasa, atat de la unitatile din lantul turistic oficial , cat si pe la casele oamenilor din comuna. Am observat ca si localnicii care cazeaza turisti respecta un minim de cerinte dar nu pot concura cu comfortul si calitatea cazarii oferite de hotelurile si pensiunile din zona, pe care le gasiti pe www.cazaremoneasa.ro

Va recomandam sa cautati cazare la pensiunile si hotelurile din Moneasa,  si  nu pe la casele oamenilor, daca doriti comfort si intimitate in Moneasa.
Pentru cazare in Moneasa va recomandam site-ul nostru www.CazareMoneasa.ro,
pentru alte imagini din Moneasa dati click aici

Vă asteptăm la Moneasa !