Statiunea Moneasa te asteapta sa o vizitezi

Intrarea in Moneasa
cazare moneasa; pensiuni moneasa, pensiune moneasa

Nu de multe ori te poti afla intr-o tara minunata in care poti respira atat briza marii cat si fluxul rapid care iti taie rasuflarea, a unui rau de munte, aroma ametitoare a spatiilor forestiere, site-uri vechi precum si monumente istorice. Romania este o tara care combina  caracteristicile oraselor statiune sau a satelor de vacanta, remarcand istoricul indiscutabil, cu oazele naturale aflate in locuri spectaculoase cu peisaje mirifice.
Statiunea balneoclimaterica Moneasa se afla in apropierea oraselului Sebis, la poalele muntelui Codru Moma. Ceea ce atrage cei mai multi turisti in aceasta pitoreasca statiune, sunt apele termale care ating temperaturi de pana la 32 de grade, indiferent de anotimp si care sunt benefice persoanelor cu afectiuni locomotorii si ale sistemului nervos. Pentru a putea vedea diagnosticele ce pot fi tratate in aceasta statiune montana, puteti suna la oricare dintre unitatile de cazare in Moneasa pe care la gasiti pe site-ul nostru www.cazaremoneasa.ro

Intrare in Statiunea Moneasa
Intrare Statiunea Moneasa

Dar, Statiunea Moneasa nu este numai un loc de tratament, ci si un loc de recreere pentru intreaga familie, cu plimbari prin padurea din jurul statiunii Moneasa. Privelistea mirifica cu rocile calcaroase ce stralucesc la ivirea razelor de soare te atrag cu frumusetea lor. Poti merge la Grota Ursilor sau la Cuptorul de fier care este o remarcabila atractie pentru turisti.

Statiunea Moneasa imprejurimi
Perete stancos de langa Statiunea Moneasa

Apoi strandul cu apa netermala, cu doua bazine pentru copii si unul pentru adulti, reprezinta un loc de racorire si distractie pe perioada verilor fierbinti. Spre seara, in statiunea turistica Moneasa poti merge la Teatrul de vara unde poti vedea un spectacol de calitate. Statiunea Moneasa iti ofera multe atractii pe care le poti vizita, lasandu-te impresionat de frumusetea locului si de ceea ce natura a putut crea.
Locurile de cazare din statiunea Moneasa sunt imbietoare in primul rand prin amplasamentul lor, foarte bine gandit. Aflate pe malul raului sau la poalele muntelui, hotelurile si pensiunile ofera numeroase oferte de cazare, all inclusive, demipensiune sau dupa preferinta pensiune completa, la cele mai atractive preturi si oferte. Camerele de cazare sunt curate si ofera facilitati moderne. Restaurantele ofera preparate culinare cu specific ardelenesc sau cu specific international, pentru a fi pe placul oricarui turist pretentios. Pentru a putea afla mai multe despre aceasta minunata statiune, va invitam sa veniti in statiune nu inainte sa gasiti un loc de cazare in Moneasa prin site-ul nostru www.cazaremoneasa.ro,
pentru alte imagini din Moneasa dati click aici